ConcertEr op uitNieuwsRegionaal nieuws

Op muzikale reis met Harmonie De Eendracht

KOLHORN – Op zondagmiddag 14 april geeft harmonie De Eendracht haar eerste concert van dit jaar. Ze neemt je mee op haar muzikale reis. Al plannen gemaakt voor de vakantie of besloten om lekker thuis te blijven? Welke keuze je ook gemaakt hebt of nog gaat maken, de harmonie zorgt voor muzikale voorpret.

Er staan weer mooie stukken op het programma. De eerste reiskilometers worden gemaakt door het opleidingsorkest. Ze nemen ons mee naar het oerwoud door een medley van liedjes te spelen uit de film ‘Jungle Book’. Het A-orkest blijft wat dichter bij huis met ‘Nightlife in Paris’. Met de eerste klanken wordt je de Moulin Rouge van Parijs ingezogen. Romantiek, ritmiek en disco zijn de woorden die dit muziekstuk kenmerken. Tijdens het concert kun je ook wegdromen op de vleugels van de arend met de compositie ‘Where eagles fly’. Kortom er is voor iedereen voldoende te beleven.

Kaarten kunnen besteld worden door een e-mail te sturen eendrachtkolhorn@gmail.com. Kaarten kosten € 8,00 Ook voor aanvang van het concert kun je een kaartje kopen. Op muzikale reis met Harmonie De Eendracht o.l.v. André Elders is te zien op zondag 14 april in de Laurenskerk in Kolhorn vanaf 14.00 uur, zaal gaat open om 13.30 uur.

Laat meer zien
Back to top button