NieuwsRegionaal nieuws

November is de maand van de startende ondernemer

'Neem deel aan 4 inspirerende webinars!'

HOLLANDS KROON – In de maand november staat in de Kop van Noord-Holland de oriënterende en startende ondernemer centraal. Droom jij ook over het starten van een eigen bedrijf? Ben je net gestart en wil je graag goed voorbereid zijn en de puntjes op de i zetten? Of ben je al wat langer aan het ondernemen en wil je meer leren over acquisitie en juridische zaken? Volg dan als ondernemende inwoner uit de Kop van Noord-Holland onze inspirerende en informerende webinars. Maak een keuze uit onderstaand aanbod of volg ze gewoon allemaal!

Programma
Maandag 16 november 19:30 uur – Belastingen en administratie
Donderdag 26 november 19:30 uur – Klanten vinden, klanten binden
Maandag 30 november 19:30 uur – Juridische zaken voor (startende) ondernemers
Donderdag 3 december 19:30 uur – Sterk van start met een ondernemingsplan
Geïnteresseerd? Meld je aan via het Startersloket.

Eenvoudig deelnemen
Boeiende en deskundige sprekers staan voor je klaar om jou verder op weg te helpen met ondernemen. De webinars duren maximaal 2 uur en zijn eenvoudig te volgen vanachter jouw computer, tablet of telefoon. Je hoeft geen software te installeren of een account aan te maken. Je doet eenvoudig mee via jouw persoonlijke link die je ontvangt na aanmelding.

Tijdens de webinars kunnen vragen via de chat worden gesteld. Deze webinars worden aangeboden door de gemeenten Hollands Kroon, Den Helder en Schagen en de Rabobank Kop van Noord-Holland.

Laat meer zien
Back to top button