NieuwsRegionaal nieuws

N242 nabij Verlaat afgesloten van 15 september tot 18 september 2023

HOLLANDS KROON – WaakSaam voert in opdracht van de provincie Noord-Holland van vrijdag 15 september tot maandag 18 september 2023 werkzaamheden uit op de N242 nabij Verlaat. Het gaat om het deel van de rotonde N241/N242 tot de kruising N242/Leijerdijk. We vervangen de deklaag en dit betekent dat dit deel van de N242 afgesloten is voor al het verkeer.

Planning en omleidingsroute doorgaand verkeer

Op vrijdag 15 september, 20.00 uur starten de werkzaamheden en deze zijn maandag 18 september, 05.00 uur gereed. Gedurende deze gehele periode is dit deel van de N242 afgesloten voor al het verkeer.

Tijdens de werkzaamheden stellen wij een omleidingsroute in één richting in. Dit betekent het volgende:

  • Verkeer in de richting van Nieuwe Niedorp/Middenmeer volgt de N241, Hartweg en Westfriesedijk;
  • Verkeer op de N242 in de richting van Alkmaar/Heerhugowaard volgt de parallelweg Tulpenkade.

Bestemmingsverkeer Verlaat kan onder begeleiding van een verkeersregelaar in twee richtingen gebruik maken van de Tulpenkade. Dit geldt ook voor landbouwverkeer.

Buslijn Arriva
Tijdens de werkzaamheden rijdt Arriva een omleidingsroute via de Tulpenkade. Aan de Tulpenkade wordt hiervoor een tijdelijk bushalte ingericht.

Mogelijke hinder in de avond en nacht
Om de werkzaamheden zo snel mogelijk gereed te hebben, en het verkeer zo weinig mogelijk te hinderen, werken wij dit weekend ook in de avond en de nacht. Dit betekent dat er mogelijk enige geluidshinder kan ontstaan. Dit vinden wij vervelend, maar hopen op uw begrip.

Heeft u vragen over dit bericht?
Bel gratis met het servicepunt van de provincie Noord-Holland via telefoonnummer 0800 0200600 of stuur een e-mail naar servicepunt@noord-holland.nl.

 

Laat meer zien
Back to top button