ConcertEr op uitNieuwsRegionaal nieuws

MissJones’ Metropole: ‘Een symfonische samenwerking’

DEN OEVER – Bigband MissJones organiseert al sinds jaren succesvolle concerten in onder andere theater Het Vikingschip in Den Oever, waarbij ze regelmatig jonge talenten een kans geven zich te presenteren.
Nu kijken ze al heel lang met een schuin (hunkerend) oog naar hun grote en beroemde broer/zus, het Metropole Orkest. Hoe fantastisch zou het niet zijn om de bezetting van Miss Jones voor een keer uit te breiden met een strijkersgroep voor een geweldige symfonische sound?

Met dit in gedachten is Miss Jones aan de slag gegaan, en hebben voor de komende concerten op 9 en 10 april aanstaande samenwerking gezocht en gevonden met het Jeugd Symfonieorkest van de muziekschool van het Centrum voor de Kunsten Artiance uit Alkmaar. Deze samenwerking biedt beiden, orkest en band, unieke kansen om elkaar te versterken! Een symfonische samenwerking.

Bandleider en dirigent hebben een prachtig programma samengesteld waar je U tegen zegt: naast mooie stukken samen in Metropole-achtige bezetting zullen beiden ook apart presenteren met eigen repertoire, waarbij de muzikanten van MissJones ook het orkest van Artiance zullen aanvullen.

Kortom, het worden concerten die je eigenlijk niet mag missen! Een mix van klassiek en jazz, door in totaal zo’n 65 muzikanten! De concerten zijn op 9 en 10 april en kaarten kosten € 15,00. Deze zijn te bestellen via de website van bigband MissJones: www.missjones.nl.

Laat meer zien
Back to top button