Er op uitNieuwsRegionaal nieuwsTheater

Kindertheater in de herfstvakantie in de kerk van Oosterland!

OOSTERLAND – Op zoek naar een leuk uitje voor de kinderen in de komende herfstvakantie? ‘Zin in Oosterland’ heeft een leuk aanbod. Op zaterdag 23 oktober as. vindt er een kindertheatervoorstelling plaats  in de Oosterlander kerk.

Pfff’ is een beeldend en absurdistisch verhaal over een oververhit dorpje dat sinds kort aan zee ligt. Op een koude dag van 37 graden Celsius wordt het dorpje Middels door de burgemeester omgedoopt tot Inmiddels aan Zee. Het strand is nog nooit zo dichtbij geweest en nu er toch geen winters meer bestaan, is het dubbel lang genieten in de zomer. Maar hoe leuk is eeuwige zomer? Ondertussen hoopt het plastic zich op het strand op. Het dreigt een monster te worden. Het beweegt, het sluipt, het kruipt langzaam het kleine dorpje in. Waar is het nou toch mis gegaan? Kunnen de bewoners van Inmiddels aan Zee er iets aan doen?

Aanvang: 15.00 uur
Duur:  50 minuten
Leeftijd: vanaf 6 jaar
Entree:  € 5,00 voor kinderen en volwassenen.
Kaartverkoop bij de ingang van de kerk.  Bij voorkeur betalen met contant geld.

Voor volwassenen is een coronatoegangsbewijs verplicht. Vanuit het RIVM verplicht voor iedereen van 13 jaar en ouder. Bij binnenkomst in het gebouw wordt uw ‘coronatoegangsbewijs’ gescand. Voor kinderen tot en met 12 jaar geldt dit dus niet. De auto kan geparkeerd worden aan de Keizerspoeldijk vlakbij de kerk.

Laat meer zien
Back to top button