BedrijvennieuwsNieuwsRegionaal nieuws

Kant-en-klare plantenpakketten bij Tuincentrum Roovershof

ANNA PAULOWNA – Kant-en-klare pakketten met tuinplanten, alvast voor u samengesteld. De planten in deze borderpakketten zijn op eigen kwekerij gekweekt. Doordat de kwekerij dicht bij de kust gelegen is, zijn de planten goed afgehard. Ook hebben de medewerkers van Kwekerij Roovershof jarenlange ervaring met het kweken van planten. De planten zijn goedgekeurd door Naktuinbouw, waardoor u verzekerd bent van een gezonde, sterke plant.

De indeling van de planten in het pakket kunt u naar eigen smaak bepalen. Zo kunt u er voor kiezen om planten van hetzelfde soort bij elkaar te zetten, of juist door elkaar te mengen. Bodembedekkers kunt u het best gelijkmatig over het oppervlakte verdelen, zodat uiteindelijk de lege plekjes mooi worden opgevuld. Zo krijgt u al snel een mooi dichtgegroeide border. Het beste is om bij het aanplanten de volwassen hoogtes van de planten in gedachte te houden. De hogere planten zet u bijvoorbeeld wat meer op de achtergrond, zodat de kleinere planten minder wegvallen. Zo zorgt u voor een mooi, harmonieus beeld.

Op de website van Kwekerij Roovershof is allerlei informatie te vinden over de planten. Heeft u vragen over bijvoorbeeld de aanplant of onderhoud van een plant, kunt u altijd contact opnemen of het tuincentrum bezoeken voor advies. De medewerkers van Kwekerij Roovershof helpen u graag.

Laat meer zien
Back to top button