NieuwsOnderwijsRegionaal nieuws

Informatiebijeenkomst: Ieder kind kan Leren Leren!

NIEUWE NIEDORP – Op woensdagavond 11 december, van 19.30 tot 20.30 uur, organiseert ACB Autisme Coaching en Begeleiding een interessante informatiebijeenkomst met als thema; Ieder kind kan Leren Leren!

ACB heeft Praktijk GeNie uit Hoorn uitgenodigd om een presentatie te geven over de, door hun gegeven, zeer waardevolle training ‘Ik Leer Leren’. Een leertraining, voor kinderen in groep 7/8 en voor jongeren op het voortgezet onderwijs, welke ook zeker voor jongeren met ASS zeer waardevol kan zijn.

De ‘Ik Leer Leren training’ helpt kinderen en jongeren om makkelijker en efficiënter te leren. Met deze training ontdekken kinderen en jongeren alles over hun eigen manier van leren, plannen & organiseren, faalangst overwinnen, concentreren en motiveren. Oftewel, ze leren HOE te leren en ontwikkelen hun persoonlijke leerstrategie.

ACB de Opstap helpt jongeren die vastlopen op zowel regulier- als speciaal onderwijs en ondersteunen ze bij het vinden en volgen van een passende opleiding. ACB motiveert en stimuleert de eigen kwaliteiten van elke jongere. Leren is om verschillende redenen soms lastig voor onze jongeren. Maar ieder kind kan leren leren!

Ouders en/of verzorgers kunnen zich aanmelden voor deze informatiebijeenkomst bij info@praktijkgenie.nl. De informatieavond wordt gegeven bij ACB de Opstap, Ooievaarsweg 4 in Nieuwe Niedorp. Voor meer informatie: www.acb-autismecoachingenbegeleiding.nl

Laat meer zien
Back to top button