ConcertEr op uitNieuwsRegionaal nieuws

Ierse Muziek in de Hippolytuskerk

HIPPOLYTUSHOEF – Zondag 22 oktober om 15.30 uur is er weer een concert in de Hippolytuskerk.
Kom in Ierse sferen met verstilde ballads, en Ierse golden oldies, levendige folksongs met uitstapjes naar Klezmer en Blue Grass met Unicorn.

Unicorn is een bekende naam in de folkwereld en bestaat uit ras muzikanten die elkaar ragfijn aanvoelen. De aanjagers van het Ierse muziekspectakel zijn: accordeonist Martien Tyburg en gitarist John Kuiper. Dit duo vormt al sinds de oprichting in 1996 het kloppende hart van Unicorn. Met viool en natuurlijk met zang!

Licht in het hoofd, voeten van de vloer. Een optreden van Unicorn laat de toehoorders nooit onberoerd. De opzwepende muziek van deze band loopt doorgaans uit op een feelgood swingfeest waarbij uit volle borst wordt
meegezongen! Unicorn weet het enthousiaste publiek tot de laatste minuut te boeien, maar ook te ontroeren met een prachtige mix van emoties en voluit genieten!

Kaarten à € 20,00 voor dit bijzondere concert zijn te bestellen via www.dekroonconcerten.nl of per telefoon bij: Gideon van Beek: 0227 -720204. Ook voor aanvang van het concert in de kerk zijn tegen contante betaling nog
kaarten verkrijgbaar. Dit is inclusief een pauze drankje.

Laat meer zien
Back to top button