NieuwsRegionaal nieuws

Hospice Het Tweede Thuis centraal tijdens kerstviering Vrouwen van Nu Wieringen

HIPPOLYTUSHOEF – Woensdag 18 december vieren Vrouwen van Nu Wieringen kerstfeest in de Hippolytuskerk in Hippolytushoef. Tijdens de viering is er aandacht voor het hospice dat op Westerland zal worden ingericht. Het Tweede Thuis zal een warme plek zijn voor mensen in de laatste levensfase, waar een ieder zichzelf mag zijn en omringd zal zijn door liefdevolle aandacht en zorg. Ook zal respijtzorg tot de mogelijkheden behoren. Om al deze mooie plannen te kunnen realiseren is er geld nodig, de basis is al gelegd maar de afronding laat door de laatste benodigde financiën nog even op zich wachten. Vrouwen van Nu Wieringen zal hier een financiële bijdrage aan leveren.

Het programma van de avond zal worden verzorgd door het zangkoor Wieringerwaard, opgericht tijdens het 375 jarig bestaan van de polder. Het koor bestaat uit 32 leden en zingt van oude klassiekers tot moderne muziekstukken van Elton John, Queen en meer. Het koor staat onder leiding van dirigent Meike Wilms en pianist Dirk Laan. Het programma wordt afgewisseld met een hapje en een drankje, de kerstgedachte en als afsluiting de samenzang Stille Nacht. Aanvang van de avond is 20.00 uur, entree tien euro inclusief consumpties.

Meer weten over Vrouwen van Nu Wieringen, bezoek daarvoor de website vrouwenvannu.nl/wieringen of mail naar vrouwenvannu.wieringen@gmail.com.

Laat meer zien
Back to top button