GemeentenieuwsNieuwsRegionaal nieuws

Hollands Kroon bedankt vrijwilligers

HOLLANDS KROON – Vrijwilligers zijn van onschatbare waarde. Daarom werden ze door Hollands Kroon in het zonnetje gezet. Na een oproep om vrijwilligers aan te melden voor een waardering, kwamen er ruim 2000 aanmeldingen binnen. De gemeente bedankt alle vrijwilligers in Hollands Kroon voor de inzet in het afgelopen jaar!

Kadobonnen uitdelen
Op 26 februari heeft burgemeester Rian van Dam een aantal kadobonnen gegeven aan vrijwilligers bij het Servicepunt van Wonen Plus Welzijn. Wethouder Mary van Gent heeft op donderdag 29 februari kadobonnen uitgedeeld aan vrijwilligers bij de opvang voor Oekraïense vluchtelingen in de Molenweid.

Ook een aantal raadsleden hebben hun waardering uitgesproken naar vrijwilligers en persoonlijk een kadobon gegeven. Zo heeft raadslid Sylvia Buczynski (PvdA) in Nieuwe Niedorp persoonlijk kadobonnen gegeven bij de vrijwilligers thuis, heeft raadslid Alexander Bügel (OHK) kadobonnen aan vrijwilligers gegeven van de Belbus Noordkop. Ook raadsleden Jan Dijkshoorn (CDA)en Petra Borst (VVD) hebben persoonlijk bonnen aan vrijwilligers gegeven.

Kadobon per post
Helaas was het niet mogelijk om aan alle aangemelde vrijwilligers alle waardebonnen persoonlijk uit te reiken. Daarom ontvangen de andere aangemelde vrijwilligers deze week via de post een kadobon.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Laat meer zien
Back to top button