GemeentenieuwsNieuwsPolitiekRegionaal nieuws

Goede gesprekken over subsidiebeleid tussen raadsleden van Hollands Kroon en subsidiepartners

WIERINGERWERF – Op 19 maart 2024 organiseerde de gemeenteraad van Hollands Kroon een partnerbijeenkomst om voor te bereiden op het nieuwe subsidiebeleid. Het doel was om in een open gesprek met subsidiepartners de samenwerking te evalueren en toekomstige uitdagingen te bespreken. Bij de bijeenkomst in De Cultuurschuur in Wieringerwerf, waren meerdere maatschappelijke organisaties zoals verschillende stichtingen, de bibliotheek, sport-, muziek- en andere verenigingen.

Ervaring delen
Verschillende thema’s boden ruimte voor gesprekken over ervaringen met het aanvragen van subsidies en de samenwerking met de gemeente. Tijdens het programma wisselden de raadsleden tussen gesprekstafels met subsidiepartners.  Tijdens de gesprekken werden ook obstakels en uitdagingen besproken waarmee subsidiepartners nu en in de toekomst mee te maken krijgen.

Tips en tops
Subsidiepartners hebben hun positieve punten gedeeld, waarvan zij vinden dat die moeten blijven in het aanvragen van een subsidie, maar zij deelden ook hun ideeën over verbeteringen. De raadsleden kijken terug op waardevolle gesprekken over de ervaringen van de subsidiepartners. Deze worden meegenomen in de verdere ontwikkeling van het nieuwe subsidiebeleid van Hollands Kroon.

 

Laat meer zien
Back to top button