NieuwsPolitiekRegionaal nieuws

Gemeenteraad te gast in Breezand

BREEZAND – Voor het maandelijkse raadscafé waren de raadsleden op donderdag 13 juni te gast bij voetbalvereniging Z.A.P. in Breezand. Tijdens het raadscafé kunnen inwoners in gesprek met de raad over onderwerpen waarvoor zij aandacht willen vragen.

In de kantine van de voetbalvereniging werd aan verschillende tafels het gesprek met raadsleden en fractieondersteuners gevoerd over diverse onderwerpen. Zo werd een toelichting gegeven over woningbouwplan Polderpark in Anna Paulowna vanuit de visie van Woningstichting Anna Paulowna. Sportfederatie Z.A.P. ging in gesprek over verenigingsondersteuning en de woningbouw plannen in Breezand. Daarnaast waren een aantal raadsleden van de gemeente Schagen te gast om kennis te maken met het raadscafé. De raadsleden van beide gemeenten gingen met elkaar in gesprek om informatie uit te wisselen. Het Burgerberaad van Schagen nam ook deel aan dit gesprek en kwam de sfeer proeven van het raadscafé.

Ook in gesprek tijdens het raadscafé? 
Het volgende raadscafé is op donderdag 4 juli 2024 in de Lucaskerk in Winkel, aanvang 20.00 uur. Heeft u een onderwerp waarover u in gesprek wilt met de raad? Meld u dan aan via gemeenteraad.hollandskroon.nl/raadscafehttp://gemeenteraad.hollandskroon.nl/raadscafe

Laat meer zien
Back to top button