Er op uitEvenementNieuwsRegionaal nieuws

Frattoos in de Tent op de Haven

Gewaardeerde medewerker Frank ieder jaar in het middelpunt der belangstelling

DEN OEVER – Frank Luik is al 25 jaar lang een gewaardeerde medewerker in de Tent op de Haven tijdens de Flora en Visserijdagen in Den Oever. Die waardering gaat zo ver dat zijn beeltenis regelmatig de posters van dit evenement gesierd heeft en hij zelfs zijn eigen ‘Dag van Frank’ gehad heeft. Jaarlijks treedt hij ook op met zijn vertolking van ‘De Vlieger’. Vaak als bandzanger, maar soms ook live begeleid door een band. Ieder jaar vraagt hij ook of er nog een gadget met zijn beeltenis gemaakt wordt. Want het in de belangstelling staan, vindt hij maar wat mooi. Zo is het drankje Frank al jaren een hit, kan je in de Tent op de Haven met Franken betalen, bellen met een Frankfoon, stond hij op een button en was het mogelijk om een spaarfrankboekje vol te sparen. Dat laatste was overigens een idee van Frank zelf. Het wordt steeds dus steeds moeilijker om een origineel nieuw hebbeding te bedenken. Maar Frank rust niet voordat hij vriend en uitbater Edwin zover heeft.

Fradgets
Dit jaar zijn de gadgets, in dit geval fradgets, vijf unieke Frattoos met als onderwerp Frank in een maritieme setting. Zoals ieder jaar is dit idee uitgevoerd door Burghout Design en Druk uit Hippolytushoef. Deze Frattoos zijn gratis te verkrijgen bij de stand van Frank naast de muntverkoop in de Tent op de Haven.

Iedere dag een nieuwe Frattoo
Iedere dag van de Flora en Visserijdagen is er een speciale Frattoo te verkrijgen. En op maandag zelfs twee. De ontwerpen zijn nog geheim en worden dagelijks via de sociale media van de Tent op de Haven bekend gemaakt. De eerste Frattoo, die voor vrijdag 1 september, is al bekend. Op dit ontwerp is Frank met vissersmuts en anker afgebeeld. Deze frattoo zal op vrijdagavond vanaf 19:30 uur in de Tent op de Haven worden ‘gezet’ door Frank. Wil je er ook één, kom dan op tijd, want op is op!
Flora en Visserijdagen
De Tent op de Haven maakt onderdeel uit van de Flora en Visserijdagen in Den Oever. Dit jaar wordt dit festijn gevierd van 1 tot en met 4 september. Meer informatie hierover is te vinden op visserijdagen.nl. Meer informatie over de Tent op de Haven en de Bloementent is te vinden op facebook.com/TentopdeHaven.

Laat meer zien
Back to top button