ConcertEr op uitNieuwsRegionaal nieuws

Francis van Broekhuizen in Hippolytushoef

HIPPOLYTUSHOEF – Vissi d’arte, vissi d’amore, oftewel Leve de kunst, leve de liefde. Zondag 28 januari om 15.30 uur brengt de Stichting Kulturele Aktiviteiten Hippolytuskerk dit bijzondere concert door Francis van Broekhuizen en Gregor Bak. Zij brengen een voorstelling vol liederen en aria’s, gecombineerd met grappen en verhalen. Zo praat operazangeres Francis van Broekhuizen het publiek bij over haar lockdownperiode en over hoe het er in enkele operahuizen aan toegaat. Ze vertelt bevlogen over gekke regisseurs en dirigenten met sprankelende haardossen. Een vermakelijk inkijkje in de operawereld.

De titel van het programma is gebaseerd op de lievelingsaria van Francis uit de opera Tosca van Puccini.Francis is een van de meest veelzijdige zangeressen van Nederland, een dramatische sopraan van topklasse, die haar overtuigend zangtalent combineert met een unieke en ontwapende podiumverschijning.

Gregor Bak is een bekende musicus, tv-persoonlijkheid en presentator van klassieke muziekprogramma’s. Gregor heeft, na een klassieke pianostudie, muziekwetenschap gestudeerd. Als pianist is hij zeer veelzijdig: hij speelt van klassiek tot popmuziek. Daarnaast is hij actief als componist en arrangeur.

Kaarten voor dit bijzonder concert zijn te verkrijgen voor € 25,00 op www.dekroonconcerten.nl , maar haast u, want het is al bijna uitverkocht!

Foto: Merlijn Doomernik
Laat meer zien
Back to top button