FractievergaderingNieuwsPolitiekRegionaal nieuws

Fractievergaderingen

HOLLANDS KROON – Diverse fracties hebben hun maandelijkse fractievergaderingen aangekondigd. Hieronder een overzicht.

CDA Hollands Kroon
De fractie van CDA Hollands Kroon houdt een fractiespreekuur op woensdag 15 maart a.s. om 20.00 uur. Het spreekuur vindt plaats in Cultuurhuis De Kolk, Weereweg 32 te Lutjewinkel. Indien u aan het overleg wilt deelnemen, is het verzoek dit te melden bij de secretaris van de fractie via matthevanlierop@hollandskroon.nl.

Op de agenda staat de raadsvergadering van 23 maart en er is ruimte voor bezoekers/insprekers (alle onderwerpen mogelijk).

GroenLinks
Op maandag 13 maart, 19.30 – 22.00 uur ben je van harte welkom bij het openbare fractieoverleg van GroenLinks Hollands Kroon in De Zingende Wielen, Akkerweg 39, Den Oever. Wil je inspreken? Meld je dan vooraf aan via groenlinks.hollandskroon@xs4all.nl.

Op de agenda staat de raadsvergadering van 23 maart. Verder zal er gesproken worden over de verkiezingscampagnes van GroenLinks Noord-Holland (lijsttrekker Anouk Gielen) en Water Natuurlijk Hollands Noorderkwartier (lijsttrekker Saskia Borgers).

Partij van de Arbeid
De openbare fractievergadering van de PvdA Hollands Kroon vindt plaats op woensdag 15 maart in MFA DE Ontmoeting, De Verwachting 1, Anna Paulowna. Aanvang 20.00 uur. Belangstellenden en insprekers zijn van harte welkom; graag aanmelden en bij aankomst contact opnemen: 06 51 37 01 26 (i.v.m. openen deur). Naast een aantal andere onderwerpen zal de agenda van de raadvergadering van 23 maart besproken worden.

Lada/Anders
Lada/Anders! houdt maandag 20 maart een openbare fractievergadering in dorpshuis Hippo, Kerksteeg 2-4, 1777 CC  Hippolytushoef, aanvang 20.00 uur. De agenda van de raadsvergadering van 23 maart wordt behandeld.  Wilt u komen inspreken over een onderwerp of anderszins met de fractie in gesprek, dan bent u welkom. Graag aanmelden bij fractiesecretaris Peter Couwenhoven, 06-25311671 of fractielada@lada.nu.

Laat meer zien
Back to top button