BedrijvennieuwsNieuwsRegionaal nieuws

Feestelijke opening Allround Carclean Hippolytushoef op zaterdag 6 mei

HIPPOLYTUSHOEF – Aanstaande zaterdag 6 mei is het zover: Allround Carclean (Hippolytushoef) opent haar deuren! Na 17 jaar ervaring opgedaan te hebben voor één van de grootste autodealers van Noord-Holland, ontstonden er nieuwe uitdagingen en kansen en werd er een andere richting ingeslagen. Met een pauze van enkele jaren en het ondertussen mede-runnen van een webshop in o.a. grootformaat drukwerken, CNC-freeswerkzaamheden en beletteringen/bedrukkingen is besloten om deze 2 werelden samen te laten komen en de cardetailingswerkzaamheden weer op te pakken.

U kunt bij Allround Carclean terecht voor o.a. interieur- en exterieurreiniging, polijsten, waxen, lakbescherming, krasverwijdering en geurbehandelingen. Mede-eigenaresse Milou Bos meldt: “Wij maken géén gebruik van wasstraten vanwege de krassen die hierbij op kunnen treden en verrichten onze werkzaamheden dan ook uitsluitend met de hand en werken alleen met professionele producten.

We bieden zowel kleine als grote behandelingen zoals het professioneel reinigen en coaten van de ramen, een lakverzegelingsbehandeling of een gehele behandeling van de hele binnen- en buitenkant. Uniek aan Allround Carclean is onze eigen AC spot polish waarbij je niet direct je hele auto hoeft te laten aanpakken, maar ook voor een zeer aantrekkelijke prijs kleine krasjes of andere oneffenheden kunt laten verwijderen. Naast deze diensten kun je in de toekomst ook bij ons terecht voor autobeletteringen, gecertificeerde keramische coatings en aanverwante zaken.

Eenieder is natuurlijk van harte uitgenodigd om aanstaande zaterdag 6 mei onder het genot van een hapje en drankje vrijblijvend kennis te komen maken en te informeren naar alle mogelijkheden. Voor de kinderen zal er een springkussen aanwezig zijn en vanuit de webshop zullen wij een kleinschalige marktkraam plaatsen met diverse cadeau-artikelen en Moederdag producten.

Speciaal voor de opening krijgt iedere bezoeker een gratis bandenspanningscheck inclusief een AC bandenshine behandeling om de banden weer mooi op kleur te brengen en te voorzien van een voedende coating. Wij kijken uit naar je bezoek, je vind ons op de Wieken 20 in Hippolytushoef”.

Laat meer zien
Back to top button