NieuwsRegionaal nieuws

Fase 2 Winkelmadepark uit de startblokken

WINKEL – Er is voor Wooncompagnie en Bouwbedrijf Tuin B.V. nog genoeg werk aan de winkel in Winkel. Met man en macht is gewerkt aan de bijzondere metamorfose van het Winkelmadepark in hartje Winkel. En met resultaat. Woensdag 8 september is een feestelijke dag, want naast de oplevering van gebouw 3, is ook voor fase 2 het officiële startsein gegeven.

Stefan van Schaik, directeur-bestuurder van Wooncompagnie: ‘Bij Wooncompagnie zijn we bijzonder trots op dit project en op onze samenwerking met Bouwbedrijf Tuin.’ Met vol vertrouwen kijken wij dan ook uit naar de realisatie van fase 2.’

De tweede fase van Winkelmade park bestaat uit 34 woningen, waarvan 7 eengezinswoningen en totaal 27 appartementen. Er worden 7 eengezinswoningen gerealiseerd door het samenvoegen van twee boven elkaar gelegen appartementen. Van de totaal 27 appartementen worden er 7 grotere appartementen gerealiseerd door het samenvoegen van twee naast elkaar gelegen appartementen op de begane grond. De verwachte oplevering is rond de zomer van 2021.

Wonen in het project Winkelmadepark is anders wonen. Toekomstige bewoners zijn bij de toewijzing geselecteerd op hun instelling en enthousiasme. Bewoners die omkijken naar elkaar en samen met hun buren ervoor willen zorgen dat het prettig wonen is in Winkelmadepark. Iedere bewoner zet zich acht uur per maand in voor de buren en de buurt, waarbij ze kunnen kiezen uit diverse opties, zoals bijvoorbeeld een bijdrage leveren aan het gemeenschappelijk groen of het organiseren van gemeenschappelijke activiteiten.

Laat meer zien
Back to top button