ConcertEr op uitNieuwsRegionaal nieuws

Ekatarina Levental weer in Hippolytuskerk

HIPPOLYTUSHOEF – Op zondag 25 februari om 15.30 uur brengt Muziektheatergezelschap LEKS/Ekatarina Levental het derde deel in het autobiografisch drieluik over haar leven in de Hippolytuskerk in Hippolytushoef bij een Kroonconcert bij kaarslicht.

In “Schoppenvrouw” vertelt Ekatarina het verhaal van haar oma en vier legendarische vrouwen van dezelfde generatie: Anne Frank, Marilyn Monroe, Maria Callas en Ulrike Meinhof. Schoppenvrouw toont de kracht van deze legendarische vrouwen, die zich vrijvochten van hun lot. En met succes. Maar het succes werd een legende die hen opnieuw gevangen hield. Schoppenvrouw laat het gevecht tussen mens en legende zien, is een ode aan hoop en vrijheid, maar ook een verhaal over angst.

Ekatarina werd geboren in Oezbekistan. Na haar vlucht studeerde zij zang aan het conservatorium in Den Haag en harp aan het conservatorium van Enschede, Detmold en Rotterdam. Voor beide haalde zij haar Master cum laude! Zij maakt nu carrière als operazangeres en theaterperformer..

Kaarten voor dit bijzondere concert zijn te bestellen via www.dekroonconcerten.nl voor € 22,50. Ook in de kerk zijn nog kaarten te verkrijgen tegen contante betaling (geen pin). Of per telefoon bij Gideon van Beek: 0227-720204.

 

Laat meer zien
Back to top button