ConcertEr op uitNieuwsRegionaal nieuwsTheater

Een ode aan Ramses in het BON-theater

28 januari in het BON-theater: Niels van der Gulik

MEDEMBLIK – Zo’n dertien jaar geleden kwam Niels zijn grote held Ramses Shaffy tegen toen een vriend van hem een tulp naar Ramses wilde vernoemen. Al snel kwam Ramses regelmatig langs bij Niels in de polder en ging Niels graag naar Amsterdam om samen met hem de grachten op te gaan.

Nu, ruim tien jaar na Shaffy’s dood, blikt Niels terug op deze periode. Van de momenten samen achter de sjoelbak tot aan de muzikale Ramses-avonden die Niels verzorgde. Met Ramses op de eerste rij, uiteraard voorzien van zijn wijntje en peuk! In Ik blijf hier! – Een ode aan Ramses brengt Niels bekend en minder bekend werk van Shaffy, vergezeld door drie topmuzikanten. En net als toen komen liederen als ‘De een wil de ander’ of ‘Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder’ weer helemaal tot leven.

Kaarten à € 15.00 zijn verkrijgbaar via de website van het BON-theater. Aanvang voorstelling 20:15, locatie Admiraliteitsweg 6A in Medemblik.. Het BON-theater café is open om 19:30 uur voor het afhalen van de plaatsbewijzen.

Laat meer zien
Back to top button