ConcertEr op uitNieuwsRegionaal nieuws

Duo Tickled Pink in Hippolytushoef

HIPPOLYTUSHOEF – Zondag 26 november om 15.30 uur is het kaarslichtconcert “Silver Lining” in de Hippolytuskerk in Hippolytushoef door het duo Tickled Pink bestaande uit Linda Speulman (fluit) en Marije Vijzelaar (harp).

Fluit en harp; een mooiere combinatie is bijna niet te bedenken in de wereld van klassieke muziek! Mozart schreef zo’n 250 jaar geleden al voor deze bijzondere combinatie zijn beroemde harp-fluit concert. Beide instrumenten lenen zich fantastisch voor o.a. het romantische repertoire, maar laat u zich vooral verrassen door de enorme diversiteit: van Bach tot Bordeel.

“Every cloud has a silver lining” is de Engelse uitdrukking voor ‘na regen komt zonneschijn’, wat wel typerend is voor deze bizarre periode met oorlogen en klimaatverandering waar we ons in bevinden. Daarnaast staat ‘silver lining’ ook voor het zilveren lijnenspel tussen de fluit en de harp! Een muzikale reis van Duo Tickled Pink over hoop, bezinning, passie en reflectie!  Zij spelen werken van o.a. Johann Sebastian Bach, Antonio Vivaldi, Carl Nielsen, Claude Debussy, Edward Elgar en Astor Piazzolla.

Kaarten voor dit bijzondere concert zijn te verkrijgen voor € 20,00 via de website:  www.dekroonconcerten.nl, of telefonisch bij Gideon van Beek: 0227-720204. Ook voor aanvang in de kerk zijn nog kaarten te koop. Deze kunnen uitsluitend contant worden betaald.

Laat meer zien
Back to top button