NieuwsRegionaal nieuwsSport

Drukke tijden voor Martien Jimmink

Foto: Rallymaniacs

KOLHORN – Het zijn drukke tijden voor Martien Jimmink uit Kolhorn. Omdat de weersomstandigheden wat tegen zitten, werd het plantseizoen van de tulpen flink opgerekt en dit zat een klein beetje het trainingsschema van Martien in de weg. Want hij moet natuurlijk topfit zijn voor zijn tweede deelname aan de Dakar-Rally in Saudi-Arabië.

Begin november en begin december konden de fans al even langs komen bij Martien thuis, waar hij zijn verhaal kon vertellen en er tevens mooie oranje of blauwe vesten konden worden gekocht, de fans kochten daarbij meteen een passende pet.

De motor werd meerdere keren gestart, om de aanwezige personen het echte Dakar gevoel te geven. Dat gevoel kreeg men pas echt tijdens de Pré Proloog, het evenement dat als opwarmer dit jaar werd gehouden in Eersel. Het was een spektakel, dat je echt een keer moet meebeleven, want dan is te zien hoe zwaar het is, om door het zand te rijden met de motoren, trucks en auto’s.

In zijn stand werden posters uitgedeeld, die gretig aftrek vonden, ook de merchandise had voldoende klandizie. Dan gaan wij nu op weg naar de feestavond, die in de Meerhoeve in Middenmeer zal worden gehouden. Bestel nog snel je kaarten via de website www.martiengoesdakar.com. Het gaat een bijzondere avond worden, die je niet snel gaat vergeten, met de huisband “De Woudrukkers” erbij gaat dat zeker goed komen.

Kom je met de trekker, dan ontvang je twee gratis consumptiemunten. Kom je verkleed in de Tropical-stijl dan ontvang je ook twee gratis consumptiemunten. Lees het laatste nieuws over het feest op de eerder genoemde website of volg Martien op Facebook, dan mis je niets meer.

Laat meer zien
Back to top button