BedrijvennieuwsNieuwsRegionaal nieuws

Den Oever, Hippolytushoef, Middenmeer, Slootdorp en Wieringerwerf zijn nog in de race voor glasvezel

REGIO – De deadline van de glasvezelcampagne van DELTA Netwerk in Den Oever, Hippolytushoef, Middenmeer, Slootdorp en Wieringerwerf is inmiddels verstreken. Wanneer 20% van de inwoners uit deze dorpen ‘ja’ heeft gezegd tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk en een abonnement heeft afgesloten komt er glasvezel.

Aanmelden kan nog tot 1 december
Inmiddels zijn alle afgesloten abonnementen in kaart gebracht en kunnen we aangeven dat we er bijna zijn. Er zijn nog een aantal aanmeldingen nodig. Omdat wij graag alle inwoners de kans op glasvezel willen geven is besloten dat je je nog kan aanmelden tot 1 december 2022. Je betaalt dan alleen de kosten van het abonnement bij de telecomaanbieder (voor minimaal 1 jaar en kun je nog profiteren van het welkomstaanbod).

N.B.: ook de ondernemers en bewoners van de bedrijventerreinen Kruiswijk I, II, III, Den Oever-Zuid, Molenveld, Robbenplaat Zuid-Zuid, Industrieweg Middenmeer, Regionaal Bedrijvenpark Robbenplaat en Winkelerzand in de gemeente Hollands Kroon krijgen de mogelijkheid om nog tot 1 december 2022 over te stappen op zakelijk glasvezel. Ga voor meer informatie naar de website: deltanetwerk.nl/hollandskroon.

Inzet van ambassadeurs en lokale partijen onmisbaar 
Sonja Jansma, projectleider bij DELTA Netwerk: “Tijdens de campagne is er veel werk verzet om ervoor te zorgen dat er daadwerkelijk glasvezel komt. Ambassadeurs, verenigingen en lokale verkopers hebben zich volop ingezet om inwoners te overtuigen van het belang van glasvezel. Met succes, want er zijn  heel veel aanmeldingen binnen. Laten we met z’n allen de schouders eronder zetten er zorgen dat we binnenkort ook Den Oever, Hippolytushoef, Middenmeer, Slootdorp en Wieringerwerf kunnen voorzien van glasvezel.”

Hoe stap je over naar glasvezel?
Inwoners kunnen de aanbiedingen van de telecomaanbieder vinden op de website van DELTA Netwerk en zich online aanmelden of een bezoek brengen aan één van de twee Glasvezel Informatiepunten aan het Omtaplein 5 in Wieringerwerf of de Hoofdstraat 7 in Hippolytushoef. Daarnaast is het mogelijk om advies in te winnen bij lokale verkopers.  Alle informatie hierover vind je op deltanetwerk.nl.

Over DELTA Netwerk
DELTA Netwerk richt zich op de aanleg van glasvezel in nieuwe gebieden en is onderdeel van DELTA Fiber, een van de snelst groeiende glasvezelbedrijven van Nederland. Het netwerk van DELTA Fiber bereikt inmiddels meer dan 1 miljoen huishoudens en bedrijven en groeit met 8.000 glasvezelaansluitingen per week. De ambitie is om zoveel mogelijk huishoudens en bedrijven toegang te bieden tot een snelle internetverbinding en te groeien naar 2 miljoen aansluitingen in 2025. DELTA Fiber is eigendom van de investeringsmaatschappijen EQT en Stonepeak en er werken ruim 1.200 medewerkers. Onder de merken DELTA en Caiway levert het bedrijf internet met gigabitsnelheden, interactieve tv en vaste en mobiele telefonie.

Laat meer zien
Back to top button