NieuwsRegionaal nieuws

De Gouden Handen van en voor Marno Kerdijk

DEN OEVER – Marno Kerdijk is meer dan 50 jaar beroepsmuzikant geweest. Het meest bekend is hij van de Telstars, daarvoor trad hij op in andere formaties en hij beëindigde zijn carrière solo. In die tijd wist hij overal waar hij kwam de handen op elkaar en in de lucht te krijgen. Het is met recht een vakman met gouden handen.

Tijdens de coronatijd moest Marno noodgedwongen stoppen met zijn passie. En dat mist hij. Door de beperkende maatregelen is dit afscheid helaas wat stilletjes voorbij gegaan. Een man die zo sfeerbepalend is geweest voor generaties feestvierders verdient beter. Reden voor Edwin Wittink van de Tent op de Haven tijdens de Flora en Visserijdagen in Den Oever om Marno in het zonnetje te zetten.

In De Ochtendshow met DJ Bert kreeg Marno zijn welverdiende afscheid. Naast een oorkonde ontving hij een bokaal in de vorm van twee gouden handen. Symbolisch voor Marno zijn vakmanschap, maar zeker ook om de vriendschap en betrokkenheid tussen Marno, zijn opdrachtgevers en het publiek te benadrukken. Een zichtbaar geëmotioneerde Marno nam de loftuitingen en versierselen te midden van zijn familie trots in ontvangst. Marno zou Marno niet zijn als hij daarna niet even de tent op zijn kop zette. Stiekem had de perfectionist van alles voorbereid.

Laat meer zien
Back to top button