Regionaal nieuws

Dagactiviteiten in Parkzicht

Hippolytushoef – Door de bouw van Hof van Wieringen & Ulkediep werd er een nieuwe plek gevonden in Parkzicht voor dagactiviteiten voor ouderen in de omgeving van Den Oever en Hippolytushoef. Wij bieden dagactiviteiten in De Bron in Schagen, Keijzershoff in Anna Paulowna, Angelapark in Warmenhuizen én Parkzicht in Hippolytushoef.

Na een aantal verschillende locaties te hebben gehad de afgelopen paar jaar hebben de dagactiviteiten van Woonzorggroep Samen sinds een tijdje weer een vaste plek in Parkzicht, Hippolytushoef, pal naast Hof van Wieringen & Ulkediep. Prettig voor de deelnemers omdat een aantal deelnemers hier ook binnenkort gaat wonen.

“Maximaal vier dagen per week komen mensen van half 10 ’s ochtends tot half 4 in de middag bij ons, één deelnemer zelfs al 12 jaar! We ondernemen samen verschillende activiteiten, van uitjes tot creatieve en sportieve activiteiten. Ook zorgen we samen voor een lekkere maaltijd”, verteld Dinette Mulder, die samen met vrijwilligers de dagactiviteiten organiseert.

Deelname aan dagactiviteiten helpt mensen bij het onderhouden van sociale contacten, meedoen in de samenleving, structuur in de week aan te brengen en vooral gezellig samenzijn. Mensen kunnen deelnemen aan dagactiviteiten met een indicatie heeft vanuit WMO of WLZ.

Vorige week werd er afscheid genomen van twee dames die verhuizen naar Ulkediep. Beiden gaan de dagactiviteiten erg missen maar kijken met mooie herinneringen terug op de vele leuke uitjes en de gezelligheid. Gelukkig kunnen de andere deelnemers snel komen kijken in hun nieuwe appartementen.

Wilt u eens komen kijken bij de dagactiviteiten?
Neem dan direct contact op met de locatie naar keuze:

De Bron: 088-619 4815
Keijzershoff: 088-619 4794
Parkzicht: 088-619 4963
Angelapark: 088-619 4793

Laat meer zien
Back to top button