BijeenkomstEr op uitNieuwsRegionaal nieuws

Cursus Peuter in Zicht!

ANNA PAULOWNA – Op dinsdag 2 april a.s. start de gratis oudercursus ’Peuter in Zicht!’. Dit is een cursus over het opvoeden van peuters en is bedoeld voor ouders/opvoeders van kinderen in de leeftijd van 1,5 tot 4 jaar. De cursus bestaat uit 4 bijeenkomsten en vindt plaats in MFA De Ontmoeting in Anna Paulowna.

Het opvoeden van peuters kent vele uitdagingen. Een peuter wordt steeds zelfstandiger en wil de wereld ontdekken. Op ontspannen en praktische wijze leren ouders/opvoeders inspelen op het gedrag van hun kind. Er is volop ruimte voor het stellen van vragen. Bovendien herkennen ouders/opvoeders veel in de verhalen van andere ouders/opvoeders.

Data, tijd, locatie en kosten
Data    : Dinsdag 2, 9, 16 en 23 april 2024
Tijd      : 19:30 – 21:30 uur
Locatie : MFA De Ontmoeting, De Verwachting 1, 1761 VM Anna Paulowna

Andere data of andere bijeenkomsten/cursussen?
Naast deze bijeenkomst/cursus organiseert GGD Hollands Noorden nog veel meer bijeenkomsten en cursussen. Ouders/opvoeders kunnen op de website van de het cursusbureau (www.ggdhn.nl/cursussen) een up-to-date overzicht vinden van het aanbod in de regio.

Aanmelden en/of meer informatie
Ouders/opvoeders kunnen zich aanmelden bij GGD Hollands Noorden via het inschrijfformulier zie www.ggdhn.nl/cursussen. Bij vragen kan contact opgenomen worden met het cursusbureau via cursusbureau@ggdhn.nl of 088-01 00 550 keuze 4.

Laat meer zien
Back to top button