NieuwsRegionaal nieuws

Cursus Opvoeden & Zo

REGIO – Op 4 oktober 2023 start de gratis oudercursus ’Opvoeden & Zo’. Dit is een cursus over opvoeding voor ouders en/of opvoeders van kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. De cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten. De cursus wordt gehouden in Schagen. De oudercursus ‘Opvoeden & Zo’ is een praktische cursus gericht op alledaagse opvoedingssituaties. Je leert een aantal vaardigheden die kunnen helpen om het opvoeden gemakkelijker te maken. De vaardigheden zijn gericht op een plezierig contact tussen ouder en kind. Je leert hoe je goed gedrag van kinderen kunt stimuleren en hoe ongewenst gedrag het beste gecorrigeerd kan worden. Er is ook ruimte om met elkaar in gesprek te gaan en ervaringen uit te wisselen.

Data, tijdstip, locatie en kosten
Data     : woensdag 4, 11, 18 oktober, 1 en 8 november 2023
Tijd      : 09:30 – 11:30 uur
Locatie  : Gezondheidscentrum Zuiderweg, Zuiderweg 25, 1741 NA Schagen
Kosten  : de gemeente biedt deze cursus gratis aan.

Andere data of andere bijeenkomsten/cursussen?
Naast deze bijeenkomst/cursus organiseert GGD Hollands Noorden nog veel meer bijeenkomsten en cursussen. Ouders/opvoeders kunnen op de website van de het cursusbureau (www.ggdhn.nl/cursussen) een up-to-date overzicht vinden van het aanbod in de regio.

Aanmelden en/of meer informatie
Ouders/opvoeders kunnen zich aanmelden bij GGD Hollands Noorden via het inschrijfformulier zie www.ggdhn.nl/cursussen. Bij vragen kunnen zij contact opnemen met het cursusbureau via cursusbureau@ggdhn.nl of 088-01 00 550, optie 4 (bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30-12.00 uur).

Laat meer zien
Back to top button