NieuwsRegionaal nieuws

College bedankt ondernemers in Hollands Kroon

HOLLANDS KROON – Op vrijdag 19 november is het de dag van de ondernemers. Op deze dag bedankt de gemeente alle ondernemers in Hollands Kroon. Zij zijn van ongekende waarde voor onze economie en veel ondernemers hebben het de afgelopen 1,5 jaar niet makkelijk gehad. Daarom ontvangen zij deze week een kleine attentie van het college. Namelijk echte Hollands Kroon thee.

Wethouder Economische Zaken Theo Meskers: “Ondernemers verdienen waardering voor hun economische en maatschappelijke bijdrage aan onze gemeente. Vooral in deze bijzondere tijd. Veel ondernemers hebben het moeilijk door de coronapandemie. Wat opvalt is dat zij toch positief blijven, elkaar steunen en flexibel met de situatie omgaan. De medewerkers van ons Ondernemersloket helpen u graag daar waar het kan. Samen komen we uit deze coronacrisis.”

Sinds 2016 is de derde vrijdag van november de Dag van de Ondernemer. Ook Hollands Kroon besteedt jaarlijks aandacht aan deze dag. Dit jaar valt de Dag van de Ondernemer op vrijdag 19 november.

Laat meer zien
Back to top button