NieuwsRegionaal nieuws

Brei en haakcafé gaat warm de winter in

HIPPOLYTUSHOEF – Wie wil het niet lekker warm hebben tijdens de winter? In het brei- en haakcafé in Hippolytushoef, geopend op 16 oktober, is er al volop aandacht voor het koude weer. In vrolijke en warme herfstkleuren en wol naar eigen keuze is het heerlijk toeven in een oversized of mooi ingebreide trui, vest of jasje. Maar ook het breien of haken van mutsen, sjaals en handschoenen of een paar hippe sokken bestaat tot de mogelijkheid. De tinten voor dit jaar zijn vooral alle varianten oranje en rood, gecombineerd met een afstekende kleur.

Tijdens de openstelling zijn er volop patronen en inspiratie voorbeelden beschikbaar. ‘We hebben weer zin in een dikke wintertrui. We nemen er ook een aantal mee om te laten zien wat de mogelijkheden zijn. De patronen die we voor de deelnemers beschikbaar zijn, zijn geschikt voor de beginnende tot gevorderde handwerkers’, vertellen de organisatoren van het café.

Het café is open op 16 oktober, van 9.30 tot 11.30 uur, Dorpshuis, Kerkhofsteeg te Hippolytushoef. Kosten € 5,= p.p., dit is inclusief koffie of thee. De organisatie is in handen van Gerdien Ottens, Alie Kool en Jeannette Renooij. Meer informatie? alie.kool@hotmail.com of telefoon 06-14989938.

 

Laat meer zien
Back to top button