NieuwsRegionaal nieuws

Bewonersbijeenkomst verkeerssituatie Westerland op 25 november

WESTERLAND – Op maandagavond 25 november organiseert de gemeente Hollands Kroon een bewonersbijeenkomst over de verkeerssituatie in Westerland. Tijdens deze bijeenkomst wordt men bijgepraat over de verkeersaanpassingen die op korte termijn worden uitgevoerd. Ook wil de gemeente graag in gesprek over aanpassingen voor de lange termijn. De bijeenkomst vindt plaats op camping Waddenzee, Westerlanderweg 43. De inloop is vanaf 19.45 uur, start om 20.00 uur. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Aanmelden kan hier.

Aanwonenden van de Koningsweg en Poelweg zijn per brief uitgenodigd. Uiteraard is iedereen die belangstelling heeft van harte welkom bij deze bijeenkomst. Meldt u zich wel even aan, dan houdt men rekening met uw komst. Wethouder Theo Meskers is aanwezig en vertelt u over de huidige stand van zaken. Daarnaast zijn politie en medewerkers van Hollands Kroon aanwezig om vragen te beantwoorden.

Om geen verkeerde verwachtingen te wekken; helaas is er op dit moment geen oplossing waarmee de totale verkeerssituatie direct opgelost kan worden. De gemeente gaat wel graag met u in gesprek over de mogelijkheden op korte en lange termijn.

Laat meer zien
Back to top button