Er op uitNieuwsRegionaal nieuwsTheater

30 september Peter Lusse in het BON-theater in Medemblik

MEDEMBLIK – De schoolvakantie is weer voorbij en op 30 september is de voorstelling van Peter Lusse – Eddie voor het Leven, de eerste in het seizoen 2023-2024 van het BON-theater.

Dertig jaar geleden speelde Peter Lusse de rol van Eddie in de Tv-serie Vrienden voor het leven. Nou, dat heeft hij geweten! Na drie decennia van Tv-programma’s, toneelstukken, cabaretvoorstellingen, musicals en operaconcerten, is hij voor veel mensen nog steeds “Eddeped”. Een avond mét humor óver humor, over voorspoed, maar ook over tegenwind. En omdat Peter cabaretier in hart en nieren is, blijven een paar conferences en liedjes u niet bespaard… De voorstelling duurt ca anderhalf uur, zonder pauze, maar na afloop gaan we gezellig met elkaar een kopje, glaasje of flesje doen!

Kaarten à € 15,00 zijn verkrijgbaar via de website bon-theater.nl. Aanvang van de voorstelling is 20.15 uur.
Het BON-theater café is open om 19.30 uur voor koffie en het afhalen van de plaatsbewijzen. Naast een ruime keuze aan cabaret (o.m. Grof Geschud, Hans Dorrestijn en Arie Koomen) – en top illusionist Niels Houtepen – staan er sensationele theaterconcerten geprogrammeerd van Sjors van der Panne, Puur de Nijs, Rocket Guy en als uitsmijter de wereldberoemde New Cool Collective! Het BON-theaterteam kijkt er naar uit om u te mogen verwelkomen en u een onvergetelijke theaterervaring te bieden.

Laat meer zien
Back to top button