PolitiekVerkiezingsnieuws 2022

LADA&Anders! presenteren kandidatenlijst en verkiezingsprogramma

HOLLANDS KROON – LADA en ANDERS ! hebben het verkiezingsprogramma en de kandidatenlijst vastgesteld waarmee zij gezamenlijk aan de  gemeenteraadsverkiezing van 16 maart deelnemen onder de naam LADA&ANDERS !

Onder het motto ‘Samen lokaal!’ wil LADA&ANDERS ! zich samen met de inwoners inzetten voor een leefbare gemeente waarin welzijn en welbevinden van de inwoners voorop staat. Inwoners hebben daarin een belangrijke en actieve rol. Wonen in de vele kernen van Hollands Kroon moet aantrekkelijk blijven. Kernbeheer speelt hier een belangrijke rol in. Inwoners moeten in samenspraak met het gemeentebestuur hun eigen kernenbeleid opstellen. De gemeente ondersteunt en faciliteert initiatieven van inwoners, bedrijven en maatschappelijke organisaties. Om alle 22 kernen vitaal te houden moeten bestaande voorzieningen open blijven. Belangrijk is dat er ook in de kleine kernen gebouwd kan worden waarbij aandacht is voor betaalbare woningen. Initiatieven vanuit de inwoners zullen wij steunen.

De kieslijst biedt naast ervaring met Daan Pruimboom, met Emma Witte ook plaats aan jong talent. De lijst kent een evenwichtige verdeling over de kernen en een goede verhouding man/vrouw en wordt aangevoerd door de beide fractievoorzitters in de huidige gemeenteraad, Henk van Gameren en Dorien Sijbenga – van den Outenaar.

Laat meer zien
Back to top button