FractievergaderingNieuwsPolitiek

Fractievergaderingen politieke partijen

HOLLANDS KROON – Op de agenda van de komende raadsvergadering van 13 oktober staan op het oordeelvormende gedeelte de  agendapunten de tweede bestuursrapportage, het aanvullend krediet Campus de Terp en het aanvullend krediet Brandweerkazerne Middenmeer. Diverse partijen hebben inmiddels hun fractievergaderingen doorgegeven. Hieronder een overzicht.

Maandag 3 oktober is er een openbaar fractieoverleg van GroenLinks Hollands Kroon, aanvang 19.30 uur. Iedereen is van harte welkom. Praat met ons mee! Vooraf aanmelden (hoeft niet, maar wordt wel op prijs gesteld): via groenlinks.hollandskroon@xs4all.nl.

De vergadering vindt plaats in Cultuurhuis De Kolk in Lutjewinkel (ruimte 6), Weereweg 32, 1732 LL Lutjewinkel. Let op: liever niet parkeren in de straat! De parkeerplaats ligt achter het Cultuurhuis en is te bereiken via de linkerzijde van het gebouw.

De fractie van VVD Hollands Kroon vergadert op woensdag 5 oktober 20.00 uur in de Meerbaak, Professor Ter Veenweg, Middenmeer. Indien u als geïnteresseerde aan het overleg wilt deelnemen, willen wij u verzoeken dit te melden bij de fractie via petraborst@hollandskroon.nl.

De openbare fractievergadering van de PvdA Hollands Kroon vindt plaats op woensdag 5 oktober in MFA De Ontmoeting, De Verwachting 1, Anna Paulowna. Aanvang 20.00 uur. Belangstellenden en insprekers zijn van harte welkom; graag aanmelden en bij aankomst contact opnemen: 06 51 37 01 26 (i.v.m. openen deur). Naast een aantal andere onderwerpen zal de agenda van de raadvergadering van 13 oktober besproken worden.

LADA&ANDERS! houdt maandag 10 oktober een openbare fractievergadering in MFC De Doorbraak aan de  Bollenstraat 66 in Kreileroord, aanvang 20.00 uur. Wilt u komen inspreken over een onderwerp of anderszins met de fractie in gesprek, dan bent u welkom. Graag aanmelden bij fractiesecretaris Peter Couwenhoven, 06-25311671 of fractielada@lada.nu.

Laat meer zien
Back to top button