FractievergaderingPolitiek

Fractievergaderingen

HOLLANDS KROON – Diverse fracties hebben hun openbare fractievergaderingen gepubliceerd. Hieronder een overzicht.

VVD
De fractie van VVD Hollands Kroon vergadert op woensdag 16 november 20.00 uur in het MFA, De Verwachting 1 in Anna Paulowna. Indien u als geïnteresseerde aan het overleg wilt deelnemen, willen wij u verzoeken dit te melden bij de fractiesecretaris via petraborst@hollandskroon.nl. In de fractievergadering wordt de agenda voor de raadsvergadering van 2 november besproken. De agenda bestaat onder andere uit de participatieverordening en het Bestemmingsplan Mientweg 46 Lutjewinkel. De volledig agenda vindt u op de site van Hollands Kroon via de zoekopdracht “vergaderkalender”.

PvdA
De openbare fractievergadering van de PvdA Hollands Kroon vindt plaats op woensdag 16 november in MFA DE Ontmoeting, De Verwachting 1, Anna Paulowna. Aanvang 20.00 uur. Belangstellenden en insprekers zijn van harte welkom; graag aanmelden en bij aankomst contact opnemen: 06 51 37 01 26. Naast een aantal andere onderwerpen zal de agenda van de raadvergadering van 24 november besproken worden, zoals de participatieverordening (over de manier waarop we inwoners willen betrekken) en bestemmingsplan Mientweg 46, Lutjewinkel. Heeft u vragen of onderwerpen die u met ons wilt bespreken? Aarzel niet en laat het ons weten.Meer informatie is te vinden op hollandskroon.pvda.nl

CDA
De fractie van CDA Hollands Kroon houdt een fractiespreekuur op woensdag 16 november a.s. om 20.00 uur. Het spreekuur vindt plaats in de Oude School te Wieringerwaard. Indien u aan het overleg wilt deelnemen, is het verzoek dit tijdig te melden bij de secretaris van de fractie via matthevanlierop@hollandskroon.nl.

Op de agenda staan:

  • Ruimte voor bezoekers/insprekers (alle onderwerpen mogelijk)
  • Agenda van de raadsvergadering van 24 november 2022
Laat meer zien
Back to top button