Agrarisch nieuwsNieuws

Opnieuw diefstal van GPS apparatuur bij agrarische ondernemers

HOLLANDS KROON – Al een tijdje is er in Hollands Kroon een georganiseerde bende bezig om GPS apparatuur uit landbouwvoertuigen te ontvreemden. Het dievengilde is in de meeste gevallen goed op de hoogte waar de GPS apparatuur zich bevindt en hoe ze daar onopgemerkt naar binnen kunnen komen. In bijna alle gevallen weet men zelf buiten het zicht van de bewakingscamera’s te blijven.

De afgelopen dagen was het weer raak bij een aantal bedrijven in Hollands Kroon. Dat meldt politieagent Michel Verhagen op zijn Instagram account. Hij roept de boeren op om extra waakzaam te zijn.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ondernemers in het buitengebied van de diverse dorpen in #Hollandskroon let op! Er zijn afgelopen dagen weer een aantal diefstallen geweest van #GPS #apparatuur uit #landbouwvoertuigen. Sluit alles af, ook de loodsen. Neem maatregelen voor zover mogelijk zoals plaatsen van camera’s, extra verlichting en hou elkaar op de hoogte via een #buurtwhatsappgroep. Bij verdachte voertuigen of personen of diegenen die niets te zoeken hebben op een erf of akker bel direct de politie en probeer een kenteken te noteren of foto’s te maken. #politie #hhw247 ##diefstal #gps #modules #computerapparatuur #buitengebied #traktoren #landbouw #weesalert #meldverdachtgedrag #voorkomen #misdrijf #neemeengrotehond

Een bericht gedeeld door wijkagent Michel Verhagen (@pol_verhagen) op

Tags
Laat meer zien
Back to top button
Close
Close