Nieuws

Onderhoud en herinrichting Professor ter Veenweg

MIDDENMEER – Aan de Professor ter Veenweg wordt onderhoud uitgevoerd en de kruispunten met Hoornseweg en Breestraat worden opnieuw ingericht. Deze werkzaamheden zullen niet ongemerkt voorbij gaan. Voor de werkzaamheden aan de Professor ter Veenweg wordt de weg volledig afgesloten. Het voet- en fietspad blijft zoveel mogelijk open.

Onderhoud en Herinrichting
De Professor ter Veenweg heeft onderhoud nodig en krijgt nieuw asfalt. Het kruispunt Breestraat wordt opnieuw ingericht en het kruispunt Hoornseweg krijgt in het midden eilanden zodat voetgangers en fietsers in twee keer kunnen oversteken. Zie ook de tekeningen hieronder. U kunt op de tekening klikken om deze te vergroten.

Planning
Voor nu staan de werkzaamheden in de planning voor juni/juli 2024. De werkzaamheden worden in ongeveer 4 weken achter elkaar uitgevoerd. Om de werkzaamheden veilig te kunnen uitvoeren in een zo kort mogelijk tijd, wordt de gehele Professor ter Veenweg afgesloten voor doorgaand gemotoriseerd verkeer.

Fietspaden
Tijdens de werkzaamheden blijven de voet- en fietspaden zoveel mogelijk open. Als het nodig is kunnen de werkzaamheden te voet gepasseerd worden.

Buslijn (Connexxion)
De buslijnen van Connexxion zullen de halte Prof ter Veenweg Alkmaarseweg N242 aandoen. Lijn 134, 135 en 653 zal niet door Middenmeer rijden maar via de N242 Alkmaarseweg rijden.

Laat meer zien
Back to top button