HandbalLokaal nieuwsNieuwsSport

Zwaar sinterklaasweekend voor DWOW handballers

WIERINGERWERF – De E1 dames moest het opnemen tegen JHC E3. Het team bestond helaas voor de helft uit invallers uit een hoger team. Dat viel even zwaar aangezien de dames ook het sinterklaasfeest in hun hoofd hadden zitten. Er kwamen weinig ballen goed aan en er zat niet veel structuur in. Een tegenvallende einduitslag van 17-1.

De D1 mocht het opnemen tegen de koploper Lacom ‘91 in Noord Scharwoude. Dit team had alles al ruim gewonnen dus het beloofde een zware dobber te worden. Toch bleek DWOW goed bestand te zijn tegen dit team, verdedigend hielden ze het goed dicht. Alleen was men nog niet opgewassen tegen de Breaks van Lacom. DWOW raakte meermaals de paal, de lat en de keeper in plaats dat de bal in het doel verdween. Deze gemiste kansen zorgden er voor dat Lacom hun spel kon spelen. Uiteindelijk werd er met 12-4 verloren. Maar als er naar de kansenverhouding gekeken zou worden, was een 12-12 een betere afspiegeling geweest. Dames hebben goed gespeeld.
Op zondag moesten de C’s tegen Zap. Het begin was goed, ze konden goed meekomen. Door balverlies kreeg Zap de kans om uit te lopen, maar in het begin van de tweede helft kwam DWOW goed bij. De eindstand was volgens de scheidsrechter 20-12, echter was deze zeer dubieus. Er gingen wat doelpunten van DWOW richting Zap. DWOW houdt het zelf op 18-14.