Lokaal nieuwsNieuwsVerenigingsnieuws

Zangkoor Brigh Singing start weer op 24 augustus

MIDDENMEER – Na een ontregelde periode gaat het zangkoor Bright Singing met frisse moed beginnen aan een nieuw seizoen. Op dinsdag 24 augustus staan de deuren van de Ontmoetingskerk in Middenmeer weer vanaf 20.00 uur open. Uiteraard worden de geldende regels zoals voldoende afstand nog nageleefd. Toch is het nu na de versoepelingen mogelijk om er weer mooie en gezellige oefenavonden van te maken. En behalve de leden van nu zijn nieuwe leden van harte welkom en dan in het bijzonder tenoren en sopranen. Ook de andere
stemsoorten worden blij ontvangen om goed in het gehoor liggende muziek te zingen.

Elke dinsdagavond wordt er tussen 20.00 en 22.00 uur gerepeteerd. Het repertoire is heel veelzijdig: Bright Singing staat bekend om het vertolken van inspirerende en afwisselende muziek. Moderne songs, jaren 60-muziek, evergreens en licht klassieke nummers: ze komen allemaal voorbij. Voorop staat dat de muziek lekker wegzingt en op die manier voor een fijne zangavond zorgt. Onder de inspirerende leiding van dirigent Dennis van der Heijden worden de puntjes op de i gezet. De avonden worden muzikaal ondersteund door pianist Remi Gunther. Dit jonge team staat garant voor een fijne avond muziek maken met elkaar!

Informatie over het koor kan worden ingewonnen via het e-mailadres secretaris.brightsinging@ziggo.nl of bij de voorzitter, Anny Kempeneers (06- 10308592).

Laat meer zien
Back to top button