Er op uitLokaal nieuwsMarktNieuws

Winterfair in Middenmeer voor reis naar Oeganda

WIERINGERMEER – In de zomer van 2024 hopen 22 jongeren in de leeftijd van 16 t/m 20 jaar met 5 begeleiders op reis te gaan naar Bukulula, Oeganda. We hebben als doel om een positieve bijdrage te leveren aan de
bevolking van Bukulula, Oeganda én voor deze jongeren uit de Wieringermeer een levens veranderende reis mogelijk te maken.

“We organiseren deze jongerenreis vanuit de jeugdraden van verschillende kerken in Middenmeer, Slootdorp en Wieringerwerf, in samenwerking met Livingstone. Daarbij staat ‘heb je naaste lief als jezelf’ centraal, omdat we geloven dat goed voor jezelf zijn samen moet gaan met goed zijn voor anderen.

In Bukulula zullen de jongeren, onder andere, nieuwe klaslokalen gaan bouwen. Daarvoor is geld nodig. Voor deze reis betaalt iedere deelnemer zelf € 1.000,00. De rest van het benodigde bedrag voor de reis en de activiteiten ter plaatse brengen ze bij elkaar met diverse inzamelingsacties.

Eén van de inzamelingsacties is een winterfair op zaterdag 4 november aanstaande in de Meerbaak,
Professor ter Veenweg 4 te Middenmeer. Met de winterfair hopen we een groot aantal bezoekers een
mooie dag te bezorgen én een mooi bedrag op te halen voor onze reis. Op de winterfair zullen
meerdere marktkramen staan met diverse producten. Ook is er een Rad van Fortuin met prachtige
prijzen, een rommelmarkt en kunnen de kinderen allerlei spelletjes spelen. Komt u ook?” schrijft Jonas van ‘t Westende, ‘e’en van de deelnemers aan de reis.

Laat meer zien
Back to top button