Lokaal nieuwsNieuws

Wil jij het leven van een ander leuker maken? Word Buddy van een bewoner van Lelypark in Wieringerwerf!

Wat is een buddy?
Een buddy is iemand die op vrijwillige basis wordt gekoppeld aan één van onze bewoners. Gewoon omdat jullie een klik hebben met elkaar, een gedeelde hobby of interesse. Samen bepaal je wat je voor elkaar kunt betekenen en hoe vaak je met elkaar afspreekt. Zo zorg jij voor een welkome aanvulling in het leven van onze bewoner!

Wat voor buddy’s zoeken wij?
Fietsliefhebbers
Misschien heb je ons al wel eens zien rijden op de Duo-fiets. Veel bewoners vinden het gezellig samen een rondje te maken door het dorp. Vind jij het leuk om ze te vergezellen?

Tuinfanaten
Ook zijn er verschillende bewoners die gek zijn op tuinieren en niet bang om te handen uit de mouwen te steken. Om mee te gaan naar een moestuin of samen in de tuin van Lelypark bezig te zijn is altijd een hele leuke dagbesteding.

Sportievelingen
Onze rolstoel gebonden bewoners doen graag mee met de avondvierdaagse van Lelypark in september. Neem jij ze mee? En gaan jullie alvast samen “trainen”?

Creatievelingen
Nieuwe patronen ontdekken en creaties maken met haakwerk, schilderijen maken van diamant painting. Onze bewoners zijn er gek op en vinden het leuk om dit met een maatje te doen.

Spelletjesfanaten
Klaverjassen, schaken en mens erger je niet zijn favoriet. Zet jij meneer Kragten schaakmat?

Interesse?
Ben je benieuwd of jij een klik hebt met één van onze bewoners? Meld je dan aan voor onze speeddate op 23 juni. Meer informatie of aanmelden voor de speeddate kan bij Cynthia Minderhoud via 088-6194156 of cynthia.minderhoud@wzgsamen.nl.

Laat meer zien
Back to top button