Lokaal nieuwsNatuurNieuwsRegionaal nieuws

Wierhaven zoekt nieuwe bestuursleden

WIERINGERMEER – Natuurvereniging Wierhaven vierde in maart vorig jaar haar 50-jarig bestaan. Ze hebben dat gevierd in de Cultuurschuur met een aantal fraaie presentaties door deskundigen en met na afloop een gezellig samenzijn.

“Natuurvereniging Wierhaven is dé natuurvereniging in de voormalige gemeenten Wieringen, Wieringermeer en Medemblik. We hebben ruim 100 leden waarvan een deel vrijwel dagelijks in het veld te vinden is. Een kleinere groep van de leden houdt zich intensief bezig met het beschermen van de natuur in onze omgeving. En dat is hard nodig! Daarnaast organiseren ze regelmatig excursies en lezingen, waar behalve onze leden, ook belangstellenden van harte welkom zijn.

Helaas dreigt onze vereniging te worden opgeheven omdat we geen mensen kunnen vinden voor in het bestuur. En dat willen we erg graag voorkomen. Dus vandaar een dringende oproep aan iedereen in ons werkgebied: draag je de natuur een warm hart toe en zou je daar iets voor willen betekenen, mail naar secretaris@wierhaven.nl of bel voor informatie naar een van onderstaande bestuursleden.” schrijven Wim Tijsen en Ada Engel in hun oproep.

 

Laat meer zien
Back to top button