Lokaal nieuwsNieuwsRegionaal nieuwsVerenigingsnieuws

Welke vier nieuwe ideeën of goede doelen binnen Hollands Kroon verdienen € 3750 euro?

HOLLANDS KROON – De vernieuwde manier van denken en werken van Hollands Kroon blijft niet onopgemerkt. Nog steeds krijgen we vanuit het hele land uitnodigingen om te vertellen waar wij binnen en buiten de gemeentelijke organisatie mee bezig zijn. Omdat wij geloven in het nut van het delen van kennis en ervaring, delen wij deze informatie daarom met veel plezier met anderen.

Voor het delen van deze kennis en ervaring vragen we een kleine vergoeding. Deze vergoeding willen wij doneren aan meerdere goede doelen of nieuwe ideeën in Hollands Kroon. Het bedrag is inmiddels opgelopen tot 15.000 euro. Vandaar dat we nu op zoek zijn naar initiatieven, waarvan er vier een bedrag van 3750 euro kunnen verdienen.

U kunt meedoen via ons online participatieplatform. Die vindt u via denkmee.hollandskroon.nl. Om een idee in te dienen moet u zich eerst registreren. Dat kunt u uiteraard namens uw vereniging of stichting doen. Vul uw idee of goede doel in en omschrijf waarom dit een extraatje verdient. Een idee insturen kan tot en met 20 november 2019. Daarna bekijken wij of alle binnengekomen ideeën voldoen aan de voorwaarden. Deze gaan naar de volgende fase; de stemfase. Van 7 november tot en met 15 december kunt u stemmen op deze ideeën. Iedere inwoner kan stemmen. Daarna bepalen we op basis van het aanstel stemmen welke vier ideeën of goede doelen een donatie van 3750 euro krijgen. Dus zorg ervoor dat zoveel mogelijk inwoners op uw idee stemmen!

Er zijn een paar voorwaarden om mee te doen:

  • Vul uw gegevens compleet in. Denk aan de naam van de stichting, organisatie of vereniging, het adres, e-mailadres, een contactpersoon en een telefoonnummer.
  • Geef een zo nauwkeurig mogelijke omschrijving van het initiatief of goede doel en beschrijf waar u het bedrag aan wilt besteden.
  • Bedrijven zijn uitgesloten van deelname.
Laat meer zien
Back to top button