ConcertEr op uitLokaal nieuwsNieuwsVerenigingsnieuws

Voorverkoop Lustrum Concert Creona gestart!

WIERINGERMEER – Op 8 november viert Creona haar 50-jarige bestaan met een weergaloze Jubileumconcert. Het orkest, bestaande uit Malletband en Fanfare, zet dit jaar de bloemetjes buiten. Onder het motto: ‘Wie jarig is trakteert’ verzorgt Creona een muzikale avond voor het publiek.

Wim Hendriks, de charismatische dirigent en de muzikanten zullen u meenemen op reis door een muzikale tijdsbalk van de jaren ’70 naar de huidige tijd. Wat het concert extra speciaal maakt is dat er verschillende leerlingen van het RSG Wiringherlant een
solo zullen spelen/zingen die avond. Daarnaast doet het jongerenkoor “Arrival” een muzikale duit in het zakje. De avond zal plaatsvinden in de kantine van het RSG.
Ladyspeaker Tineke Prikkel zal de avond van de nodige woorden voorzien en last but not least zal het verhaal van Marjan Rijk, de schrijfster van Polderpioniers geboren en getogen in Wieringerwerf, ten gehore worden gebracht.

Wilt u verzekerd zijn van een plaats in de zaal? Bestel dan nu uw toegangsbewijs via de website   www.Creona.nl/kaartverkoop  of af te halen in de mediatheek van RSG Wiringherlant voor de prijs van 10 euro.

Laat meer zien
Back to top button