Lokaal nieuwsNieuwsVoetbal

Voetbaluitslagen: DWOW-dames pakken periodetitel

DWOW-dames pakken periodetitel. DWOW-trainer Jeroen Bommels neemt afscheid met verlies. Flevo haalt ouderwets uit in Dirkshorn en de CVW-dames en heren eindigen beiden het seizoen met verliesbeurt.

WIERINGERWERF – De DWOW-dames vervulden vandaag hun plicht: winnen van Always Forward. In de eerste helft kwam een daadkrachtiger DWOW op een 2-0 voorsprong. De technische dames van Always Forward hadden al een periodetitel op zak en waren voetballend iets beter. Hun aanvallen stokten echter door sterk verdedigend werk van DWOW. In de tweede helft een soortgelijk beeld. DWOW maakte de 3-0 en Always Forward maakte vlak voor tijd een eretreffer. Volgens de laatste informatie moeten de dames van DWOW in de nacompetitie nog 3 x op rij winnen om volgend jaar in de eerste klasse te mogen uitkomen. (Beelden: De Meerpeen/Ton van Oers)

HOORN – De heren van DWOW speelden ook tegen Always Forward maar dan in Hoorn. Na een snelle voorsprong (doelpunt Sylvan Schipper) kreeg de wedstrijd een flinke wending. De tegenstander liep uit naar een 3-1 tussenstand. In de tweede helft werd het nog 4-1 voor de Horinezen. Het seizoen zit erop voor DWOW. Volgend jaar weer derde klasse spelen met een nieuwe trainer: Edwin Wittink.

DIRKSHORN – Ook Flevo speelde zijn laatste wedstrijd, onder kampioenstrainer Mario van der Hert. Volgend jaar wacht in de derde klasse o.a. de mooie derby tegen DWOW.  Met de nieuwe trainer, Patrick de Vries uit Enkhuizen, heeft Flevo er alle vertrouwen in om komend seizoen een rol van betekenis te gaan spelen. Vandaag werd tegenstander Dirkshorn onder de voet gelopen door de Middenmeerders. Uitslag 2-9 voor Flevo.

SLOOTDORP – De dames en de heren van CVW hielden elkaar afgelopen zaterdag in evenwicht. Beide teams verloren van respectievelijk s.v. Marken en Alcmaria Victrix met 6-1