Lokaal nieuwsNieuwsSportVoetbal

Voetbalprogramma dit weekend in de Wieringermeer

WIERINGERMEER – Zaterdag 27 november spelen de heren van C.V.W. een uitwedstrijd tegen de nummer 2 uit de poule, Kolping Boys uit Alkmaar. Aanvang wedstijd: 15.15. De CVW-dames spelen om 14.30 thuis tegen HCSC uit Den Helder.

Flevo speelt zondag om 14.00 uur een belangrijke wedstrijd, uit tegen Oosterend op Texel. Bij winst zijn de Middenmeerders vrijwel zeker van de 1e periode die recht geeft op deelname aan de nacompetitie aan het eind van het seizoen. Naaste belager Succes kan bij winst op Duinrand S. op gelijke hoogte komen met Flevo. Het doelsaldo is echter op dit moment met 6 doelpunten verschil in het voordeel van Flevo en ook de tegenstander van Succes lijkt van een zwaarder kaliber. Het ziet er dus goed uit voor Flevo.

DWOW speelt zondag 14.00 uur thuis tegen nummer 2 Westfriezen uit Zwaag.  Bij winst zou het team van trainer Jeroen Bommels aansluiting met de top 3 kunnen bewerkstelligen. De dames van DWOW 1 spelen om 11.30 thuis tegen FC Medemblik. Het wordt een duel tussen de nummers 7 en 8, al dient daarbij te worden aangetekend dat het team van Medemblik nog twee wedstrijden heeft in te halen.

Laat meer zien
Back to top button