Lokaal nieuwsNieuwsSportVoetbal

Voetbal in de polder dit weekend

SLOOTDORP – Zaterdag speelt CVW tegen DTS om 14.30 in Oudkarspel. De dames van CVW spelen tegen BOL. Om 15.00 uur gaat de bal rollen op de Belboei.

WIERINGERWERF – Zondag speelt DWOW eigenlijk twee wedstrijden ineen. In de uitwedstrijd tegen Dynamo moet het proberen de Ursemmers (die een plek lager staan) onder zich te houden om een betere positie te behouden mocht het in de nacompetitie terechtkomen. Zover is het nog niet. Bij winst houden de Wieringerwervers kans op direct lijfsbehoud al is DWOW afhankelijk van de resultaten van Grasshoppers en RKEDO in de laatste twee wedstrijden. Kortom, er is nog van alles mogelijk. De DWOW-dames spelen zondag om 14.00 uur uit tegen VV Bergen. Bergen is samen met AFC in de running om de titel binnen te halen dus DWOW kan zich opmaken voor een spannende pot.

MIDDENMEER – Waar het ook spannend is? Bovenin de 3e klasse. Daar heeft vorige week Flevo de macht naar zich toegetrokken door naaste belager VVW te verslaan. Zondag wacht middenmoter RKEDO om 14.00 uur in Avenhorn. Deze ploeg heeft de laatste wedstrijden goede resultaten geboekt dus Flevo mag vol aan de bak om de koppositie te verdedigen. Ook de huidige nummers 2 Always Forward en 3 Schagen United treffen zware tegenstanders. Het zou zelfs kunnen dat bij een winstpartij van Flevo en verlies van Schagen en Always Forward de Middenmeerders dit weekend kampioen kunnen worden. Bij een ander scenario zal volgende week in de laatste competitiewedstrijd de beslissing vallen.

Laat meer zien
Back to top button