Lokaal nieuwsNieuwsSportVoetbal

Voetbal in de polder

WIERINGERMEER – CVW lijkt zich als een feniks uit de as te hebben herrezen Een aantal weken geleden leek het seizoen al zo goed als verloren en een degradatieplek vrijwel onvermijdelijk. Na drie gewonnen wedstrijden op rij is de situatie behoorlijk veranderd en bedraagt het verschil met nummer 10 Sporting Krommenie nog slechts 1 punt. Morgen, zaterdag 15 april mag worden aangetreden tegen St. Adelbert in Egmond Binnen. De aftrap is om 14.30 uur. De CVW-dames spelen morgen thuis tegen Beemster om 14.30 uur.

Zondag wacht de hoofdmacht van DWOW een zware wedstrijd. De Wieringerwervers spelen om 14.00 uur een uitwedstrijd tegen de koploper van de derde klasse A, Always Forward. Ook de DWOW-dames spelen een uitwedstrijd. Tegen laagvlieger RKDEO wordt om 14.00 uur afgetrapt in Nootdorp.

Flevo mag zondag naar ’t Zand waar om 14.00 uur de wedstrijd tegen Geel-Zwart aanvangt. Normaal gesproken zou het geen probleem moeten zijn om de drie punten er op te halen. De tegenstander staat stijf onderaan en lijkt na 1 jaar 3e klasse volgend jaar weer in de 4e klasse te gaan acteren.

Laat meer zien
Back to top button