Lokaal nieuwsNieuwsSportVoetbal

Voetbal in de polder

WIERINGERMEER – Vanavond speelt het trotse DWOW-dameszaalvoetbalteam, uitkomend in de Eredivisie B, uit tegen ZVV Middelburg. Qua stand op de ranglijst is DWOW licht favoriet. Met een overwinning lijkt de busreis terug uit Zeeland een stuk korter dan bij een verlies. Dat moet toch motiverend zijn. Aanvang wedstrijd: 21.00 uur

Zaterdag 11 maart om 14.30 speelt CVW in Westknollendam tegen Blauw Wit. Kunnen de Slootdorpers de goede reeks uitslagen een vervolg geven? De CVW-dames zijn vrij dit weekend.

DWOW speelt zondag 12 maart tegen het iets hoger geklasseerde Spartanen in Wognum. Aanvang 14.00 uur. De dames van DWOW zijn vrij. Flevo speelt zondag om 14.00 uur tegen Schagen United in Schagen. De Middenmeerders zijn aan een mooie serie bezig die het team naar een verdienstelijke 6e plek heeft geleid. Bij een overwinning springt Flevo over Schagen heen op de ranglijst en zou dan zomaar de vierde plek kunnen veroveren. In dit scenario zal DWOW dan wel nummer 5 Spartanen van de winst moeten afhouden.

Laat meer zien
Back to top button