Lokaal nieuwsNieuwsSportVoetbal

Voetbal in de polder

WIERINGERMEER – CVW speelt vandaag thuis tegen directe concurrent Alcmaria Victrix uit Alkmaar. Met totaal 6 punten voor beide teams kan gesproken worden van een duel in de onderste regionen. Voor de Slootdorpers is te hopen dat Alcmaria niet al te veel inspiratie heeft geput uit de wedstrijd van stadgenoot AZ gisterenavond tegen Excelsior… Aanvang 14.30. De CVW-dames reizen af naar Egmond waar om 13.00 uur STVV als tegenstander wacht.

Zondag speelt DWOW om 14.00 uur in Hoogwoud tegen Grasshoppers. Deze tegenstander valt niet te onderschatten. Vorige week legde dit team namelijk Dynamo uit Ursem over de knie. Toch zullen de Wieringerwervers na de puntendeling van vorige week tegen Flevo gebrand zijn op een goed resultaat. De DWOW-dames spelen om 11.30, uit tegen Limmen.

Flevo mag zondag om 14.00 uur aantreden tegen Strandvogels. Het team uit Onderdijk, net als Flevo vorig jaar gepromoveerd, is een (oude) bekende van Flevo-trainer Patrick de Vries.  Hij was daar tot vorig jaar nog hoofdtrainer. Strandvogels heeft na een moeizame start de smaak te pakken en bevind zich op een respectabele 9e plaats. Voor Flevo tellen alleen de drie punten om bij de (sub)top aan te haken.

Vrijdagavond haalden de DWOW-dames zaal een punt op in Zwolle. Het werd 3-3 tegen EXS Zwolle/Schuurman Bouwadvies.

Laat meer zien
Back to top button