Lokaal nieuwsNieuwsSportVoetbal

Voetbal in de polder

SLOOTDORP – De heren van CVW spelen zaterdag tegen de “buren” Opperdoes. Opperdoes draait een teleurstellend seizoen en staat één na laatst. CVW heeft de laatste weken de nodige punten verzameld en zelfvertrouwen getankt zodat de verwachting is dat de punten in Slootdorp moeten kunnen blijven. Aftrap is 14.30. De CVW-dames spelen ook thuis om 14.00 uur tegen de dames van Zaandijk.  Bij winst van CVW kan de Rode Lantaarn worden overgedragen en nestelen ze zichzelf naast Zaandijk op plaats 7

WIERINGERWERF – DWOW gaat op bezoek bij s.v. De Westfriezen uit Zwaag, de koploper. De Wieringerwervers draaien een wisselvallig seizoen. Met 7 gewonnen, 6 gelijke en 4 verloren wedstijden bevindt DWOW zich samen met VVW  in een soort niemandsland. Met 5 punten boven nummer 10 KGB en 5 punten onder nummer 7 Always Forward lijkt er dit seizoen nog vooral voor de eer te worden gevoetbald. Aftrap: 14.00 uur De DWOW-dames spelen thuis om 11.30 tegen laagvlieger EMM’21.

MIDDENMEER – En dan de kraker dit weekend: Schagen United-Flevo, de nummers 2 tegen 1. De Middenmeerders mogen hun borst natmaken. De Schagenezen (met oud-Flevo speler/trainer Michel Stikfort in de technische staf) kunnen bij winst op het kunstgras op gelijke hoogte komen met Flevo. Flevo heeft echter nog een wedstijd tegoed. Deze wordt a.s. donderdag om 18.30 uur in Middenmeer gespeeld tegen De Koog. En of het nog niet genoeg is: volgende week zondag 1 mei speelt Flevo de derby tegen nummer 3 Succes. Wordt het de week van de waarheid? We gaan het beleven.

Laat meer zien
Back to top button