Lokaal nieuwsNieuws

Vieze Jack verknocht aan Middenmeer

MIDDENMEER – Op 9, 10 en 11 juli is Vieze Jack drie dagen te zien met zijn ‘Jack’s Vette Snack Show’ in Middenmeer. Op het terrein van de Meerhoeve zullen gasten culinair verrast worden met een drie gangen menu van de hand van Vieze Jack.

‘Middenmeer heeft al jaren in bijzonder plekje in mijn hart. Ik gaf daar mijn allereerste optreden, waarna er vele n volgden. Vrijwel al mijn videoclips zijn de afgelopen jaren opgenomen in Middenmeer; in de brandweerkazerne, het vliegveld en onlangs met de vrachtauto op het terrein van Meerhoeve Middenmeer. Hier heb ik dan ook de ultieme locatie gespot om mijn frikandellencircus uit te stallen. Voor een unieke theatershow met een 3-gangen-snack-diner voor de gehele familie.’ zegt Vieze Jack.
Op de vraag wat de bezoekers mogen verwachten is Jack duidelijk: ‘De vreet-je-vol-theatershow zit boordevol gezelligheid, entertainment en feestmuziek. Daarnaast zullen Vieze Jack en de Jacketietas je verwennen met een exclusief drie gangen snackmenu en zullen er voor zorgen dat je helemaal niks tekort komt. Sterker nog, jij zal ogen, oren en handen tekort komen bij dit unieke frikandellencircus in de buitenlucht!’ Kijk voor boekingen en meer informatie op www.viezejack.nl.

Laat meer zien
Back to top button